Tekstforfatter

Tekstforfatter

TEKST SOM ALLE FATTER

Øh, er tekstforfatter et eller to ord? Kæmper du lidt med din ABC, når det kommer til at forfatte tekst legende let og indbydende? Brug din ekspertise på områder, hvor du er ekspert. Måske oplever du at bruge umådelig lang tid på at formulere tekstindhold til din webshop eller hjemmeside.
Flex Page lider aldrig af skriveblokade. Vi tryller med ordfraser, gloser og alle de ordstillinger, du måtte drømme om. Vi formulerer dine tekster skarpt helt uden klichéer og ligegyldigheder. Vi taler gerne med både store og små bogstaver, når det kommer til at fremme din forretning. Vores tekstforfatter er den fødte cirkusartist, der jonglerer med ord på alle ledder og kanter.

ORD SÆLGER

Lad Flex Page sælge din webshop eller hjemmeside med engagerede og fængende tekster. Produkter eller ydelser sælger sjældent sig selv – i særdeleshed ikke på Internettet. Vil du øge konverteringsraten på din side, så er indholdet altafgørende. Din webshop eller hjemmeside bør emme af den samme identitet og passion som den, der driver dig. Så sæt tonen for din side! Lad os, i fællesskab, definere din sproglige identitet. Vi udarbejder et spændende, inddragende og komfortabelt tekstunivers, der let konverteres.

EN TEKSTFORFATTER GØR DET LEGENDE LET

Hos Flex Page ved vi, at den gode tekst drives af to ting; Lyst og budskab.
Hvis man ikke besidder lysten til at skrive gennemarbejdede tekster, med den helt rette ordlyd, så bliver resultatet derefter. Tal samme sprog som dine kunder og lad din professionalisme stå sort på hvidt. Vores tekstforfatter zoomer ind på din webshop eller hjemmeside, og udarbejder idérige, unikke og kreative tekster med et målrettet budskab. Vi lægger de tekstmæssige grundsten for en tillidsvækkende forretning gennemsyret af kvalitet og kompetence.

MERE END BLOT ORD

Findes din webshop eller hjemmeside nemt i myldret af andre sites på Internettet? Vores tekstforfatter udfærdiger tekster med en dybere mening. Vi formidler ikke kun de gode budskaber, vi søgemaskineoptimerer samtidig din webshop eller hjemmeside. Hos Flex Page rangerer vi din forretning højt, og vores tekster følger samme succeskriterie.
Mange webshops og hjemmesider ”copy-paster” sig fra tekstarbejdet, helt uden skelen til konsekvenserne. Søgemaskiner belønner det enkeltstående, og sanktionerer sider med duplikeret indhold. Unikke og skræddersyet tekster, er derfor et skridt på vejen til en top-rangering. Vi øger din synlighed, ved at forene ordgøgl med SEO-strategi.

FLEX PAGE SAMMENFATTER TEKSTEN FOR DIG

Alle tekster, fra Flex Page, slår en fed streg under: kommunikation, konvertering og søgemaskineoptimering.
Vi kommunikerer alt på skrift; sideindhold, nyhedsbreve, fysiske tryksager – Alle steder, hvor tekst kan finde sin berettigelse, presser vi gerne dine ord ind. Vores in-house tekstforfatter står både for udarbejdelse og eksekvering af DIT indhold. Flex Page er et full-service webbureau, og derfor følger vores team teksten hele vejen til sit endelige format, om end det er på webshop, flyer eller SoMe annoncering.
Vi tekster alle dine ordbehov, og bidrager til, at du nemmere kan drive din forretning.
Er du mere til tal end ord? Flex Page har den perfekte kombination af tal, som du kan ringe på tlf. 70 50 50 70. Vores tekstforfatter, Anne, ser frem til at løse netop dine tekstopgaver.