PERSONDATAPOLITIK

SMS Gateway

SMS Gateway

Bliv interaktiv med dine kunder

Mulighederne med en SMS gateway i den daglige markedsføring er mange – det samme er fordelene.
Ved jævnligt, men ikke overdrevet, at udsende små servicebeskeder, er du oftere til stede hos din kunde. Derved skaber du øget tilknytning – ellers er du sandsynligvis kun i kundens bevidsthed, når behovet for dine produkter opstår.
En potentiel strategi omkring SMS markedsføring, kunne være at krydse forskellige kanaler, ved at benytte SMS’er til både servicebeskeder og direkte markedsføring.
Tilbyd eks. dine kunder en ekstra kundeservice ved, via din SMS Gateway, automatisk at sende dem en SMS når ordren er modtaget eller pakken er afsendt. Måske endda med et specialtilbud på en lignende vare.
Du kan også automatisk sende en SMS nogle dage efter med et spørgeskema, for at se, om din kunde har været tilfreds med oplevelsen. Dermed har du reel mulighed for at forbedre din service.

VIGTIGT: DANSK ELLER UDENLANDSK UDBYDER

Vores SMS gateway sender fra en dansk udbyder, som er din garanti for, at dine SMS’er når frem til danske kunder!
Automatisk genererede SMS’er fra udlandet afvises af nogle teleoperatører i Danmark – og nogle af de billige SMS tjenester benytter sig af udenlandske udbydere. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at dine SMS’er sendes lokalt fra Danmark, uanset din SMS Gateway leverandør.
98% af ALLE SMS’er bliver læst
90% af disse læses indenfor 3 minutter
Keyword

KEYWORDS I DIN MARKEDSFØRING

Ved at benytte keywords sammen med din SMS gateway, kan du styrke oplevelsen af dit budskab og din service.
Keywordet benyttes i forskellige sammenhænge – som eksempelvis i forbindelse med tryksager og konkurrencer: “Besvar spørgsmålet ved sende en SMS med teksten SVAR JA eller med teksten SVAR NEJ til 1245”.
Her returneres en SMS indeholdende praktisk information om, at kunden nu deltager i konkurrencen. Afsenderen af SMS’erne kan være din virksomheds navn i stedet for et telefonnummer.

STYRKEN

Værdien, og styrken, ved SMS markedsføring, ligger i det antal numre der indsamles, når bare man sørger for at overholde markedsføringsloven.
Får du en accept fra kunden på, at du fremover må kontakte dem via SMS, opbygges en værdifuld database, som kunderne selv bygger for dig.

SMS GATEWAY TIL VALIDERING

Vores platform er yderst fleksibel, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne. Vi tilbyder også et SMS Gateway setup til brug for validering, så du eks. kan sikre dig, at kunden oplyser et korrekt telefonnummer. Dette sker ved at der afsendes en SMS til kunden med en pinkode, som de skal indtaste for at validere en proces.

HURTIG IMPLEMENTERING – KONTAKT OS

Ønsker du mere information eller bare at komme hurtigt i gang, kontakt os da på tlf. 70 50 50 70 – så sørger vi for en hurtig og effektiv implementering af din SMS Gateway.
moneysack

SÅ BILLIGT ER DET …

PRISER – SMS GATEWAY
BindingsperiodeINGEN
SMS gateway pr. md.49,00 kr.
SMS gateway inkl. et keyword pr. md.138,00 kr.
Pris pr. SMS til danske numre0,22 kr.