PERSONDATAPOLITIK

Tryksager

Tryksager

Sæt ekstra tryk på

Markedsføringsmaterialer, i form af tryksager, kan være et godt addendum til din online forretning. Kombinationen kan bidrage til større synlighed og forhåbentlig yderligere trafik til forretningen – fysisk såvel som digital.
Flex Page stiller vores mangeårige praktiske produktionserfaring fra reklamebranchen til din rådighed.
Sammen, kan vi sætte ekstra tryk på din markedsføring via udvikling og produktion af tryksager til
alle formål – som eks. brevpapir, visitkort, løsblade, brochurer, manualer, plakater, kataloger, POS-materialer, emballage-udvikling etc.
Så kontakt os endelig, hvis du går med en eller anden form for tryksagsproduktion i tankerne. Måske har du allerede materialer, som blot trænger til at blive revideret og opdateret.
Vi producerer gerne din tryksag, og til absolut konkurrencedygtig pris.
GRAFISK PROFIL

GRAFISK PROFIL

De fleste forretninger har et naturligt behov for at være grafisk godt klædt på, for at kommunikere professionelt med deres kunder. Din forretning er sikkert ingen undtagelse.
Med en stærk, tiltalende personlighed og en stærk grafisk profil, øger du dine muligheder for at blive husket for noget positivt. Det er en god start til fastholdelse af kunder, såvel som at skabe nye kunderelationer.
Flex Page har in-house kompetencerne til at hjælpe dig med udvikling af din grafiske profil og kommunikationsplatform – herunder også udvikling af det helt rigtige logo for dig og din virksomhed.
Kontakt os endelig for mere information og rådgivning om tryk på tlf. 70 50 50 70.
EKSEMPLER

EKSEMPLER: GRAFISKE PROFILER, LAYOUT OG TRYK

Miljøvenligpakning