fbpx

Magento Webshop

Magento webshop

MAGENTO WEBSHOP – KØREKLAR FORRETNING

Vælg Magento Webshop, når du ønsker et kraftfuldt maskineri, uden kedelige begrænsninger. Vi leverer en køreklar Magento webshop, som er udviklet og designet udelukkende med din forretning for øje. Når du kontakter Flex Page med din opgave, vejleder vi dig altid ærligt i retning af den shop, som du er det bedste match for dig – og er dette Magento, så får du Rolls Royce udgaven fra første færd. Vi ruller først din nye maskine ud af garagen, når den er godkendt af dig, og alle nødvendige funktioner er færdigt implementeret. Nu er den din, og du kan gøre brug af den som du ønsker.

HAR DU ALLEREDE EN MAGENTO SHOP?

Måske har du allerede en kørende shop – men en webshop, hvor der er plads til forbedringer. Vi sælger hverken luft eller sand i Sahara, så derfor tager vi altid gerne udgangspunkt i det eksisterende, og bygger videre på den webshop du allerede har – uanset om du ønsker nyt udseende eller praktiske funktioner. En Magento løsning giver dig muligheden for eksepandering af din forretning til helt nye markeder med flere Store Views, differentieret fragt og forhåndsdefineret valuta. 

MAGENTO OG GOOGLE – DE BEDSTE VENNER?

Skal vi hjælpe dig med, at gøre relationen endnu stærkere? Vi leverer ikke kun en visuel flot Magento shop, vi ser også gerne på shoppens SEO potentiale, og på forbedrings-potentialet. Vi kan allerede på forhånd sige, at du med et tungt, dog gedigent, Magento maskineri, har brug for den rette hosting, for at hive shoppen op i et tempo, hvor den kan kæmpe med om top-placeringerne øverst på Google. Vores hostingløsning er bygget, så selv et kraftfuldt maskineri, ikke sænkes. Vi leverer en køreklar Magento webshop, som er udviklet og designet udelukkende med din forretning for øje. Når du kontakter Flex Page, vil du få beskeden om, at vi drifter selv den tungeste webshop – vi ved nemlig, at hastighed betyder ekstremt meget, både for brugeroplevelsen og for din shops SEO præstationer. Skal vi kigge nærmere i motorrummet, klarlægge og skabe den helt rette SEO fin-tuning? Så tag endelig kontakt til vores tekstforfatter, som gerne går dit content igennem i sømmene. 
webshop
I 2019 steg danskernes online køb med 13% 
KUNDESERVICE

KUNDESERVICE OG -TILFREDSHED

Troværdighed og kundeloyalitet, skal opbygges gennem en god relation til dine kunder, og skal denne bygges op fra bunden, har du ikke råd til at træde ved siden af. Flex Page ønsker at give dig de bedste vilkår for, at du kan yde kompetent og regulær kundeservice. Om vi skal hjælpe dig med opsætningen af dit mail-system, skrive retvisende produkttekster eller tage hånd, om dine Sociale Medier - så dækker vores erfaring dem alle. Negligér ikke disser områders betydning for dine kunder eller potentielle kunders oplevelse af din shop - En oplevelse, der kan blive udslagsgivende for om de slutvis lægger penge i din biks eller ej.  
Hos Flex Page har vi special-udviklet et plugin, som vi mener kundeserviceverden har manglet. Med Integreret Telefoni lettes din kundservice, og dine eksisterende kunder, vil føle at din service, er løftes op, på et helt nyt niveau.

7 ud 10 online handler i Danmark, foretages af tilbagevendende kunder
Plugin

INTEGRERET TELEFONI

Vi har specialudviklet et plugin perfekt kompatibelt med din Magento webshop. Med en Integreret Telefoni løsning, løftes din kundeservice op på et nyt niveau – Plugin'et erstatter ikke din allerede veludførte kundeservice, men bør ses som både komplimenterende og tidsbesparende. 
Ideen bag er, at plugin'et besvarer dine indkommende opkald helt automatisk, og giver kunden en mundtligt ordrestatus. Denne information, kan i mange tilfælde betyde, at kunden får besvaret sine spørgsmål allerede inden, vedkommende omstilles til en personlig medarbejder i din kundeservice. Omstilles kunden dog til den personlige kundeservice, får I med et enkelt klik, præsenteret data, på baggrund af kundens telefonnummer. I slipper derfor for en del tasterier og fejloplyste ordrenumre.
Integreret telefoni af denne støbning, findes KUN hos Flex Page - et produkt vi ekstremt stolte af.
WEBSHOP

ER MIN WEBSHOP LOVLIG?

Juraen kan være ret uforståelig for mange - men så, er det da belejligt, at Flex Page, gerne hjælper dig med denne lidt langhåret del af din webshop. Har du allerede dine Handelsbetingelser klar, så kigger vi dem gerne igennem. Ønsker du at din shop, skal have specifikke certificeringer, såsom E-mærket eller andet, så står vi dig også gerne bi, i erhvervelsen af disse.

Glem ikke GDPR - Persondataforordningen
...og hvem kan egentlig det? Med en ret ny og ikke mindst omdiskuteret EU-lov fra 2018. GDPR er blevet et uundgåeligt onde, når det kommer til at drive online forretning. Men vi har selvfølgelig terpet løs, så vi kan rådgive dig.

INDLØSNINGSAFTALE

INDLØSNINGSAFTALE

Betaling skal gå nemt og smertefrit for din kunde. Brugeroplevelsen bør afsluttes på ønskværdigvis - og resulterer i plus på din bundlinje.
Derfor hjælper vi dig gerne med at indgå de nødvendige indløsningsaftaler. Så du kan tilbyde dine kunder, en bred vifte af betalings-muligheder på din Magento webshop. Mobilbetaling, er et fremadstormende betalings-værktøj online. Vi har stor erfaring i, hvordan man indgår de mest udbredte mobil-betalingsløsninger både i Danmark og i udlandet. 
SERVICEAFTALE

SERVICEAFTALE

Skal vi servicere gerne dit nye webshop-maskineri, så det altid kører som smurt. Man ønsker ingen bump på vejen, for den ende med at koste dig dyrt. Med bådehosting, mailhotel, anti-hacking, 6 måneders back-up af hele din shop, og altid kontaktbar akut-telefon, så er du godt sikret, hvis uheld, forsaget af Internat-kriminalitet er uheldige menneskelige fejl skulle finde sted. 
Med i vores serviceaftale, tilbyder vi ubegrænset rådgivning og sparring - så vi kan give dig et skub i retning af en vækstende forretning.  
Shop

SHOP MED SUCCES

Vi ved meget om forbruger adfærd, både analogt, men i særdeleshed i den digitale arena. Af den årsag, er vi også bevidste om, at vi nok, hverken er det første eller sidste webbureau, du kigger ind forbi. Lad os bare sige, at du vil blive meget klogere, efter du har haft taget en snak med os hos Flex Page. Om du foretrækker et fysisk besøg fra eller hos os, eller blot et skriftligt uforpligtende tilbud. Send os et et skriftligt oplæg, og lad os tage en tilfredsstillende snak. Vi værdsætter den gode og webshop-skabende dialog - så fang Flex Page på tlf. 70 50 50 70