PERSONDATAPOLITIK

WEBBUREAU FLEX PAGE ApS

WEBBUREAU FLEX PAGE ApS

HVEM ER VI?

Vi er et selvforsynende webbureau med base i det nordlige Aarhus, og ressourcer til at håndtere vores produktioner in-house. Den interne solide erfaring, med både grafik og udvikling, betyder således større fleksibilitet og flere fordele for dig.
Det er vores mål at skabe et solidt og økonomisk overskueligt fundament til iværksættere og små- og mellemstore virksomheder. Fundamentet hviler på kompetent support, rådgivning og ikke mindst produktion og drift.
Vi fokuserer på, at vores løsninger altid fremstår gennemførte og professionelle. Derfor har vi konstrueret vores service på en måde, som gør det både let og overskueligt for dig at drifte og vedligeholde din hjemmeside og/eller webshop.
Vi har en “uden binding” filosofi, der bygger på, at du skal kun samarbejde med os, fordi du selv har lysten til det. Du er således ikke underlagt lange, uigennemskuelige og bindende kontrakter.

MERE END ET WEBBUREAU …

Udover hjemmesider og webshops, er vi leveringsdygtige indenfor søgemaskineoptimering, reklamefotografering og produktfotos, og i alt indenfor grafisk design. Hertil kommer vores mangeårige
erfaring med tryksagsproduktioner lige fra visitkort, brevpapir, brochurer, kataloger og løsblade til udvikling af logo og helstøbte visuelle identiteter – vi er altså mere end et webbureau.

SKAL VI TAGE EN UFORGLEMMELIG SNAK?

I Flex Page kalder vi “en spade for en spade”, og alting har en begyndelse, der evt. kunne være, at du giver os et kald på tlf. 70 50 50 70 eller skriver til os på [email protected].
Så ved vi, hvem vi skal tale med og se frem til at invitere på frisk kaffe – eller aflægge et besøg, for vi kommer lige så gerne til dig.
Vi kan, meget vel, være en oplagt samarbejdspartner for dig og din virksomhed – og det er vi altid klar til at bevise.

Vi glæder os til at høre fra dig

Med venlig hilsen
Team Flex Page