PERSONDATAPOLITIK

SEO

seo

Få NYE KUNDER VIA SØGEMASKINERNE

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization eller bedre kendt som Søgemaskineoptimering, som består i at optimere hjemmesider og webshops til søgemaskiner som Google, Yahoo, Bing osv.
Hvad enten det handler om at finde en frisør, tømrer, computer eller generelle informationer, starter 43% af brugerne på en søgemaskine.
Vi har stor erfaring med Søgemaskineoptimering – erfaring og ajourført viden/kendskab er nøglen til succes med SEO.
Resultater opnås ikke fra den ene dag til den anden. Det tager typisk op til 3 måneder, før din side vil være i front på søgemaskinerne. Vi arbejder altid ud fra et succeskriterie på top 10 hos Google, hvilket svarer til side 1.

LOKAL SEO

Driver du fx. en lokalt baseret tømrer-virksomhed i Horsens, har du ikke umiddelbart nogen gavn af, at din virksomhed er synlig i Google’s resultater, hvis en person fra København søger på ordet “Tømrer”.
Derfor tilbyder Flex Page lokal SEO. Det betyder i korte træk, at ovenstående eksempel vil dukke op, hvis der søges på “Tømrer i Horsens” eller ved søgning på “Tømrer” ved hjælp af lokaltjenester. Du undgår derved at “skyde gråspurve med kanoner”, både effektivt såvel som økonomisk.

NATIONAL SEO

Driver du en online baseret forretning, eller er din service landsdækkende, kan du med fordel benytte dig af national SEO. Det betyder, at din forretning vil fremkomme i Google’s resultater, uanset hvor i landet dine potentielle kunder kommer fra.

SEM

Søgemaskinemarkedsføring dækker bl.a. over Google AdWords, som er de betalte links øverst på Google – eller repræsenteret i højre side. Det kan også være reklamer på f.eks. Facebook.
I forbindelse med søgemaskinemarkedsføring er det altid vores mål, at være omkostningsneutrale. Som annoncør, skal du altså helst ikke opleve en samlet merudgift, men til gengæld se en potentiel højere konvertering eller volume for samme budget.

STYRK DIT FORRETNINGSPOTENTIALE

Kontakt os gerne på tlf. 70 50 50 70 for at høre mere om SEO & SEM.
Lad os give dig et bud på, hvordan du bliver mere synlig og effektiv på nettet overfor de rigtige kunder. Vi bidrager meget gerne til, at du styrker potentialet for at øge din kundetilgang og omsætning.