PERSONDATAPOLITIK

Indløsningsaftale

Indløsningsaftale

HVAD ER EN INDLØSNINGSAFTALE?

En indløsningsaftale kan kort beskrives som det “vindue”, hvori kunderne indtaster deres kortoplysninger og derved gennemfører deres betaling.
Vigtigheden af en indløsningsaftale er derfor entydig – den er stort set uundværlig for dig som ejer, eller kommende ejer, af en webshop, hvis du gerne vil tjene penge på din forretning.
Når du går i overvejelserne om at indgå en indløsningsaftale til brug for det danske marked, kan vi
oplyse dig om, at Dankortet faktisk står for hele 62% af alle kortbetalinger på nettet i Danmark, hvorfor det ofte resulterer i tabt omsætning, hvis din onlineforretning ikke modtager denne korttype. Så en indløsningsaftale der ikke omfatter Dankort/Visa Dankort kan blive en potentielt dårlig forretning for dig.
flexcard

SÅ BEHØVER DU KUN AT HANDLE ÉT STED

Flex Page er leveringsdygtig i kortindløsning.
Kortbetalinger via en indløsningsaftale fungerer på den måde, at du, som webshop-ejer, indgår en aftale om kortbetalinger med de ønskede udbydere. Flex Page samler derefter disse aftaler i et fælles betalingsvindue og administrerer betalingerne derfra.
Priser og pakker på kortindløsning er vist her på siden og vi hjælper naturligvis gerne med rådgivning, eventuel ansøgning til NETS, TELLER eller andre indløsere, og naturligvis også med selve implementeringen af betalingsvinduet på din webshop. Så kan du komme rigtigt i gang med salget.
Er du på udkig efter en enkelt leverandør til din fuldt implementerede webshop, er Flex Page hellere end gerne din “all-in-one” partner, så du kan have alle dine drift-elementer samlet et enkelt sted. Husk vi er leveringsdygtige i stort set alt indenfor online- og offline markedsføring.
Læs også om vores Integreret Telefoni og SMS Gateway, som kan bidrage til et ekstra lille prik over i’et til din forretning.
Kontakt os endelig hvis du gerne vil vide mere om hvad Flex Page kan gøre for at hjælpe din online forretning rigtigt på vej.
BRONZESØLVGULD
Pris pr. md.
99,00 kr.
199,00 kr.
299,00 kr.
Oprettelse
399,00 kr.
599,00 kr.
999,00 kr.
Inkluderede transaktioner
250 stk.(herefter 25 øre pr. stk.)
250 stk.(herefter 25 øre pr. stk.)
500 stk.(herefter 25 øre pr. stk.)
WebPay
Eget betalingsvindue (CSS)
Multi-indløser
Abonnementsbetalinger
49,00 kr./md.1,00 kr. pr. transaktion
49,00 kr./md.1,00 kr. pr. transaktion
49,00 kr./md.1,00 kr. pr. transaktion
Fraud Fighter
30 øre
30 øre
30 øre
Betalingsanmodning
1,00 kr./stk.
1,00 kr./stk.
1,00 kr./stk.