Webshop

Webshop

WEBSHOP – HELT UDEN BINDING

Tilbyd dig selv en responsiv webshop produceret med øje for salget. Vi designer specifikt efter dine ønsker, og din virksomheds profil – og helt uden binding for dig.
Ønsker du muligheden for et fleksibelt “Alt inklusiv” setup, hvor priser for drift og vedligehold er yderst konkurrencedygtige, så er en Webshop hos Flex Page dit helt rigtige valg.
Vi udvikler webshops på OpenSource systemerne Magento og WooCommerce.
OpenSource systemer sparer os en masse tid på grundudvikling – og deraf en faktuel lavere udgift for dig.

SYNLIGHED PÅ NETTET

Omsætningen på e-handlen udgjorde i 2018 mere end 129 mia. kr. på danske webshops. Det betyder, at placeringen er vigtig, fuldstændig ligesom en fysisk butik.
Vi er behjælpelige med synliggørelse og den rigtige placering (SEO, herunder Google) samt online affiliate markedsføring.
webshop
44% af danskerne bruger søgemaskinerne til at få kendskab til din webshop
KUNDESERVICE

KUNDESERVICE OG -TILFREDSHED

Uanset om du driver en forretning med fysisk butik eller en webshop, er det vigtigt at kundetilfredsheden er i top – det giver ikke blot tilbagevendende kunder, men også kunder som anbefaler din butik til andre. Det er noget af den bedste og billigste markedsføring, du kan få.
Derfor har vi hos Flex Page udviklet vores eget plugin, så du kan give din kundeservice et yderligere boost: Integreret Telefoni.
14% af kunderne kontakter din webshop … 37% af disse før de køber og 35% inden de modtager varen
Plugin

INTEGRERET TELEFONI

Med vores specialudviklet Webshop-plugin, Integreret Telefoni, kan du løfte dit kundeservice-niveau til helt nye højder – et super godt addendum til dit eksisterende, personlige niveau på din kundeservice.
Integreret Telefoni er i korte træk et plugin, der besvarer din kundetelefon, og automatisk, mundtligt, giver kunden en ordrestatus, inden det omstiller til
stiller til personlig betjening hos dig – hvor du også automatisk får ”one-click” adgang til ordrehistorikken på den kunde, som ringer.
I al beskedenhed anser vi dette plugin for lidt af et unikum, og et plugin, som i skrivende stund, kun tilbydes af Flex Page.
WEBSHOP

ER MIN WEBSHOP LOVLIG?

Et spørgsmål du ikke behøver stille dig selv, når du har købt en webshop hos Flex Page!
Ønsker du eks. at din nye webshop skal godkendes til en e-mærkning, til tryghed for dine kunder, så har vi allerede leveret webshops til dette formål.
Du står selv for at udforme de lovpligtige handelsbetingelser, men resten af webshoppen står vi 100% inde for.

PERSONDATAFORORDNINGEN

Den 25. maj 2018 trådte Persondataforordningen i kraft, en EU-forordning med henblik på at standardisere beskyttelsen af person-oplysninger i EU.
Denne forordning er vi naturligvis opdateret på i forhold til vores produkter.
59% af danskerne betalte i 2018 med Dankort på nettet
INDLØSNINGSAFTALE

INDLØSNINGSAFTALE

En indløsningsaftale betyder at dine kunder kan indtaste deres kortoplysninger og derved gennemføre deres betaling på din webshop.
En indløsningsaftale kan indgås gennem Flex Page af eksisterende eller nye kunder.
Ønsker du at drive en seriøs Webshop og vil du gerne tjene penge på din forretning, så er en indløsningsaftale stort set uundgåelig.
Husk også på, at VISA/Dankort og Dankort i 2018 stod for 59% af alle betalingerne på danske webshops.
SERVICEAFTALE

SERVICEAFTALE

Vores Serviceaftale er for dig, som ønsker at tilkøbe online tryghed via en ”Alt inklusiv” løsning, så du kan fokusere på din forretning og overlade det tekniske ansvar for drift og vedligehold af din webshop til Flex Page.
Serviceaftalen indeholder bl.a. hosting med ubegrænset trafik, mailhotel med ubegrænset antal mailadresser, automatisk back-up i 6 måneder, anti-hacking, ubegrænset antal opdateringer af eksisterende indhold og personlig sparring.
Shop

SKAL VI SHOPPE VIDERE SAMMEN?

Vi kommer gerne og besøger dig for at få et indblik i din forretning og dine online tanker, men tager også gerne en indledende snak over telefonen.
Så kontakt os endelig på tlf. 70 50 50 70 for en helt uforpligtende snak.