Hjemmeside

Hjemmeside

En Flex Page hjemmeside

En responsiv (desktop, mobil og tablet) hjemmeside fra Flex Page er for dig, der ønsker en skræddersyet, velfungerende løsning helt uden binding og ønsker muligheden for et fleksibelt, prismæssigt konkurrencedygtigt, “Alt inklusiv” setup, så du kan fokusere på din kerneforretning – der med stor sandsynlighed netop ikke er drift og vedligeholdelse af en online løsning.

VI SKRÆDDERSYR DIN HJEMMESIDE

Vi tilbyder skræddersyet udvikling af din hjemmeside i OpenSource systemet WordPress. Har du andre personlige præferencer til CMS-systemet, finder vi sammen frem til den løsning, som passer dig bedst.
Enhver løsning kan naturligvis udvides efter behov. Det kunne eksempelvis være nye side-skabeloner, unikke illustrationer, specialudvikling, SMS gateway, Integreret Telefoni etc.
For os, er din hjemmeside unik, det samme er sig gældende for dets indehavere. Lad det unikke blive din forretnings fortrin. I tæt samarbejde med vores tekstforfatter definerer vi din hjemmesides særegne identitet. Vi udtænker et tekst-og fotounivers, som genererer gennemslagskraft og konvertering.
Er du indehaver af en eksisterende hjemmeside, som trænger til et serviceeftersyn eller en gennemgribende renovering. Hos Flex Page kan vi vores håndværk, og påtager os gerne opgaven, som din nye samarbejdspartner.
Hos Flex Page arbejder vi for, at du uopfordret skal huske os for kompetent rådgivning, support og produktion af online- og offline ydelser. At vi er garanten for en yderst velfungerende, online-løsning uden binding, og uden skjulte og uforudsete udgifter.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores hosting, som er en del af krumtappen i vores daglige drift af din hjemmeside.

INGEN BINDING – HELT ENKELT

På lige fod med alt andet du køber i en forretning, tilhører din Flex Page hjemmeside DIG. Vi tror på, at tilfredse kunder er loyale kunder. Derfor skal du forblive kunde hos os, fordi du selv har lyst til det.
Hjemmeside
Hjemmeside

SERVICEAFTALE

Fokuser på dine daglige forretninger og overlad ansvaret for drift og vedligehold til Flex Page. Med en Serviceaftale opnår du fuld support, der bl.a. dækker over anti-hacking, hosting og generel vedligehold af eksisterende indhold på din hjemmeside.
Du behøver altså slet ikke have forstand på hjemmesider for selv at have en velkørende en af slagsen – en ekstrem billig måde at lønne en kompetent webmedarbejder på.
Hjemmeside

ER TIDEN INDE TIL EN HJEMMESIDE-SNAK?