PERSONDATAPOLITIK

Hjemmeside

Hjemmeside

En WordPress hjemmeside

En responsiv (desktop, mobil og tablet) hjemmeside i WordPress fra Flex Page er til dig, der ønsker en skræddersyet, velfungerende løsning helt uden binding. Søger du et fleksibelt, prismæssigt konkurrencedygtigt, “Alt inklusiv” setup, der giver dig overskuddet til, at du kan fokusere på din kerneforretning? Med stor sandsynlighed er drift og vedligeholdelse af en online løsning, ikke der du bruger dine kompetencer bedst.

VI SKRÆDDERSYR DIN HJEMMESIDE i WordPress

Vi tilbyder dig en unikt udviklet hjemmeside i OpenSource systemet WordPress. Har du andre personlige præferencer til CMS-systemet, finder vi sammen løsningen, som bedst opfylder dine hjemmeside-behov.
Enhver WordPress-løsning kan naturligvis udvides og tilpasses efter behov. Det kunne eksempelvis være med nye side-skabeloner, unikke illustrationer, specialudviklet plug-inns, SMS gateway, Integreret Telefoni etc.
For os, er din hjemmeside et enkeltstående projekt, og vi ved, at hjemmesider er ligeså særegen, som dens ejer . Lad det unikke blive din forretnings fortrin. I tæt samarbejde med vores tekstforfatter definerer vi din hjemmesides enestående identitet. Vi udtænker et tekst-og fotounivers, som genererer gennemslagskraft og konvertering.
Er du indehaver af en eksisterende hjemmeside, som trænger til et serviceeftersyn eller en mere gennemgribende renovering. Hos Flex Page kan vi vores håndværk, og påtager os gerne opgaven, som din nye WordPress samarbejdspartner.
Hos Flex Page arbejder vi for, at du uopfordret skal huske os for kompetent rådgivning, support og produktion af online- og offline ydelser. At vi er garanten for en yderst velfungerende, WordPress-løsning uden binding, eller skjulte og uforudsete udgifter.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, ej heller vores hosting-løsning, som er krumtappen i vores daglige drift af din hjemmeside – og i sidste ende det ultimativesikkerhedsnet.

INGEN BINDING – HELT ENKELT

På lige fod med alt andet du køber i en forretning, tilhører din WordPress hjemmeside DIG – også selvom den er udviklet af os. Vi tror på, at tilfredse kunder er loyale kunder. Derfor arbejder vi altid for, at du forbliver kunde hos os, fordi du selv har lyst til det.
Hjemmeside
Hjemmeside

SERVICEAFTALE

Fokuser på dine daglige forretninger og overlad ansvaret for drift og vedligehold af din WordPress side til Flex Page. Med en Serviceaftale opnår du fuld support, der bl.a. dækker over anti-hacking, hosting og generel vedligehold af eksisterende indhold på din hjemmeside.
Du behøver altså slet ikke have forstand på hjemmesider for selv at have en velkørende en af slagsen – en ekstrem billig måde, hvorpå du har et konstant udrullet og funktionsdygtigt sikkerhedsnet.
Hjemmeside

ER TIDEN INDE TIL EN HJEMMESIDE-SNAK?