PERSONDATAPOLITIK

Serviceaftale

Serviceaftale

Få tryghed med en Serviceaftale

Vores Serviceaftale er et tilbud til dig, som ønsker at tilkøbe online tryghed via en “Alt inklusiv” løsning. Så kan du fokusere på dine daglige forretninger og overlade ansvaret for drift og vedligehold af din hjemmeside eller webshop til Flex Page. Principielt “ansætter” du, med denne Serviceaftale, Danmarks måske billigste web-medarbejder.
En Flex Page Serviceaftale kan indgås på hjemmesider og webshops, da vi ikke kan garantere kvalificeret support på løsninger fra tredjepart, men vi hoster gerne disse løsninger for dig, og gennemgår også gerne dine eksisterende produkter for at afdække muligheden for en Serviceaftale.
dette

DETTE FÅR DU MED EN SERVICEAFTALE

HOSTING

Stabilt driftsmiljø i sikre, moderne fasciliteter med ubegrænset trafik

MAIL-HOTEL

Ubegrænset antal mailadresser
(IMAP eller POP)

AUTOMATISK BACK-UP

Daglig backup hele 6 måneder tilbage

ANTI-HACKING SERVICE

Afskærmning mod- og udbedring af skadelige hackerangreb

SUPPORT

Fuld support, sparring og opdateringer af eksisterende hjemmeside-indhold
crumpton

KRUMTAPPEN I DIT ONLINE MASKINERI

Uanset hvilken type forretning du driver, udgør et stabilt webhotel krumtappen i din daglige drift – knækker krumtappen, knækker din online forretning.
Forestil dig engang hvad det kan koste dig i tabt omsætning, hvis din webshop er ude af funktion eks. en hel dag?
Forestil dig at gå glip af en stor ordre, fordi dit mailsystem ikke virker, og du ikke fik svaret indenfor deadline på skriftlig tilbudsgivning?

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS

Det er da også derfor Flex Page tilbyder webhotel i vores eget serverrum, med alle de moderne faciliteter som kræves i dag – og her går vi ikke på kompromis. Vi ønsker at du, som kunde hos Flex Page, kan sove roligt om natten, vel vidende at din online forretning rent faktisk også er online.
Vi ønsker kort sagt altid at levere en seriøs driftsikker løsning – uanset størrelsen af dit engagement hos os, og ser derfor hellere end gerne, at du benytter vores tilbud om webhotel til dine Flex Page løsninger, for at vi kan hjælpe dig, hvis problemer opstår.
Ved at placere dine online engagementer på et Flex Page webhotel, tilbydes du en oppetid på 99,9% i et serverrum med Inergen brandslukningssystemer, UPS, redundant powersupply og redundant fiber, hvor der hver dag tages backup af dit materiale, både lokalt og til ekstern lokation.
Fakturering for Serviceaftale eller webhotel starter først, når din side lanceres, og alle vores serviceprodukter inkluderer telefonisk support mandag til torsdag fra kl. 9:00 til 17:00 og fredag fra 9:00 til 16:00
Kontakt ostlf. 70 50 50 70 for at høre mere.