Persondatapolitik

Persondatapolitik

Introduktion

Hos Flex Page ApS har vi ansvaret for behandlingen af dine personoplysninger, og hos os, har datasikkerhed og fortrolighed høj prioritet. I det følgende beskriver vi, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi får, når du er kunde hos Flex Page ApS, besøger vores hjemmeside og på anden måde kontakter os.
Du handler med:
Flex Page ApS
Tangen 6
8200 Aarhus N
Tlf. 70 50 50 70
E-mail: info@flexpage.dk
CVR-nr. 33 77 95 69

Databehandler

I mange tilfælde er vi databehandler for vores kunder. Det kan f.eks. i forbindelse drift og vedligehold af webshops, kunders e-mails, kunders hjemmesider m.v.

Formål

Vores formål med indsamling af nedenstående oplysninger, er at kunne servicere, forbedre, rådgive og udveksle oplysninger i forbindelse med drift og vedligehold af vores kunders webshops, hjemmesider og markedsføring, samt med henblik på forbedring af kundeservice og hjemmeside, generel markedsføring og daglig drift af Flex Page ApS.
For at kunne levere vores ydelser til dig, og imødekomme ovenstående formål, indsamler og håndterer vi følgende oplysninger: IP-adresser og enheds-ID på computere, tablets, mobiltelefoner og SMART-TV. Derudover indsamler og opbevarer vi navn, firmanavn, adresse, telefonnumre, e-mails og statistik på besøgte sider.
Derudover henvises til Flex Page ApS Handelsbetingelser.

Andre parter

Vi videregiver kun dine oplysninger til ekstern tredjepart, såfremt det pålægges os – eks. af Politiet.
Derudover henvises til særskilt Databehandleraftale.

Sikkerhed

Vores sikkerhed til opbevares af dine personoplysninger er af høj standard, og er underlagt en række interne procedurer og politikker, som skal sikre, at den høje standard til enhver tid effektueres i praksis. Vi gør vores absolut bedste i at sikre din fortrolighed.
Vi anbefaler, at hvis du får behov for at sende os følsomme personoplysninger, at du så benytter kryptering eller kodebeskyttet filer til formålet.

Sletning af data

Dine personoplysninger slettes, når vi ikke længere har behov for at behandle dem. Lovgivning, i forbindelse med forældelse og bogføring, kan forpligte os til at opbevare dem i længere tid. Hvis oplysningerne er anonymiserede, kan de opbevares længere.

Dine rettigheder

Du kan retmæssigt, med visse lovgivningsmæssige undtagelser, få indsigt i dine behandlede personoplysninger, og gøre indsigelse mod den videre behandling og indsamling. Ønsker du enten at bekræfte dine personoplysninger, eller begrænse vores behandling af disse oplysninger, er det ligeledes din ret.
Du kan, til enhver tid, trække et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Dette gør du, ved at kontakte os (se ovenfor). Med mindre vi er forpligtede, eller berettigede, til at fortsætte behandlingen af dine personoplysninger, vil vi ophøre med behandlingen, hvis samtykket trækkes tilbage. Dette vil ikke berøre lovligheden af den behandling, der skete før samtykket blev tilbagekaldt.
Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte os (se ovenfor).
Ønsker du, at vi sletter de personoplysninger vi har indsamlet, vil dette ske med det samme, med mindre vi på andet grundlag er berettigede, eller forpligtede, til at forstætte behandlingen, eks. i forbindelse med besvarelse af henvendelser fra dig.
I forbindelse med henvendelser fra dig, vedrørende dine rettigheder, bedes du venligst afgive fyldestgørende oplysninger til, at vi kan identificere dig og behandle din henvendelse – eks. dit fulde navn og e-mailadresse. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt muligt.
Skulle du være uenig i vores formål med behandlingen af dine personoplysninger, og måden hvorpå vi behandler dem, er du meget velkommen til at kontakte os, eller i værste fald indgive en klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores privatlivspoltik, hvis ændringeren skyldes væsentlige ændringer i lovgivningen, nye og forbedrede funktioner i forbindelse med oplevelsen på hjemmesiden, eller hvis nye tekniske løsninger kræver det.