Anti-hacking

Anti-Hacking

Globalt set, viste statistikker at over en milliard hjemmesider blev hacket i 2014 – et tal som desværre stadig vokser, mens du læser dette.

Det sker ikke kun for naboen

Statistisk set, betyder det jo så desværre også, at risikoen for at din hjemmeside eller webshop udsættes for sådanne angreb er ganske reel. Det sker altså IKKE kun for naboen.
Følgevirkningerne kan være omfattende og bl.a. betyde, at moderne browsere og Google vil advare dine kunder om at besøge din hjemmeside – og hvem har lyst til at få den etiket sat på forretningen?

Flex Page vil beskytte vores kunder

I Flex Page ønsker vi natuligvis ikke, at vores kunder skal opleve de følgevirkninger et hackerangreb kan medføre – og vores firewalls beskytter da også vores kunder ganske godt. Men alle mure kan gennembrydes – og vi kan derfor umuligt garantere at dygtige hackere ikke finder vej gennem vores mur.

Flex Page Anti-hacking og rensning

Derfor tilbyder vi en ekstra sikkerhed i form af vores anti-hacking koncept, hvor vi tager yderligere skridt mod at dæmme op for hacking af vores kunder. Flex Page Anti-hacking er inkluderet i alle vores serviceaftaler og består i, at dit domæne får sin helt egen firewall – altså en ekstra stopklods for hackere, som skulle finde vej gennem den første mur.
Derudover har du også den service inkluderet, at hvis uheldet skulle ske, så renser vi din hjemmeside eller webshop for dig som en del af serviceaftalen.
Så har en du en serviceaftale, og mistanke om at du er blevet hacket, skal du kontakte Flex Page med det samme – så går vi i “krig”.

Er du ikke Flex Page kunde?

Er du ikke kunde hos Flex Page, tilbyder vi rensning af sider hosted og produceret af tredjepart for kun DKK 995,00, med en 6 mdr. garanti mod samme hack.

SSL certifikat – et yderligere tiltag

Et SSL certifikat er et rigtig godt sikkerhedstiltag, du kan vælge til din hjemmeside eller webshop. Udover at din side automatisk bliver mere interessant for søgemaskinerne, vil ind- og udgående trafik til din hjemmeside blive krypteret. Dette betyder at hacker-robotter får sværere ved at hacke din side og aflæse indtastninger foretaget i kommunikationen med din side. Du kan altid genkende en side med SSL certifikat ved, at der i URL’en står “https://”
Du kan som Flex Page kunde erhverve et SSL certifikat for blot DKK 400,00 pr. år.
Kontakt os endelig for mere information og rådgivning om anti-hacking, SSL certifikater og serviceaftaler på tlf. 70 50 50 70.